Pečená krkovička s paprikovo-cviklovým krémom
Foto: tomastomas
Bravčovú krkovičku si umyjeme osušíme nakrájame a naložíme do pácu na 12 hodín. Potom z každej strany s prudka opečieme a dáme na pekáč Zobraziť celý popisBravčovú krkovičku si umyjeme osušíme nakrájame a naložíme do pácu na 12 hodín. Potom z každej strany s prudka opečieme a dáme na pekáč a pečieme 15 minút na 160 stupňov. Na krém potrebujeme umytú nakrájanú papriku cibulu cesnak pretlak vývar a cesnak, zjemníme maslom. Vo výpeku kde sa opekalo mäso popražíme cibuľu papriku cesnak a pretlak, pridáme cviklu zalejeme vývarom a varime kým sa nezredukuje , rozmixuje dochutíme a máme navarené. Postup a servírovanie je aj vo videu. Recept je z hlavy
porcie
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
najprv si umyjeme maso ,nakrájame a napácujeme do pácu z oleja ,sojovej omáčky, worchestru, soli, cierneho korenia, stavy z pomaranču, mletej papriky, horčice
- 2
masko si opečieme a dame na plech a dame piect do rury.
- 3
pripravíme si vo výpeku krém z cibule papriky cvikle pretlaku a vývaru .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu