Pečená krkovička s paprikovo-cviklovým krémom

Autor receptu: tomastomas

Bravčovú krkovičku si umyjeme osušíme nakrájame a naložíme do pácu na 12 hodín. Potom z každej strany s prudka opečieme a dáme na pekáč a pečieme 15 minút na 160 stupňov. Na krém potrebujeme umytú nakrájanú papriku cibulu cesnak pretlak vývar a cesnak, zjemníme maslom. Vo výpeku kde sa opekalo mäso popražíme cibuľu papriku cesnak a pretlak, pridáme cviklu zalejeme vývarom a varime kým sa nezredukuje , rozmixuje dochutíme a máme navarené. Postup a servírovanie je aj vo videu. Recept je z hlavy

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 160 °C

Postup

  1. najprv si umyjeme maso ,nakrájame a napácujeme do pácu z oleja ,sojovej omáčky, worchestru, soli, cierneho korenia, stavy z pomaranču, mletej papriky, horčice
  2. masko si opečieme a dame na plech a dame piect do rury.
  3. pripravíme si vo výpeku krém z cibule papriky cvikle pretlaku a vývaru .