Paella s marinovaným tofu
Foto: lunter
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tofu nakrájame na hrubšie plátky, zeleninu na malé kúsky. Tofu opečieme na rozohriatej panvici na troche olivového oleja, potom ho vyberieme a odložíme bokom.
- 2
Na rovnakej panvici potom krátko orestujeme zeleninu. Pridáme ryžu, zeleninový vývar, dochutíme koreninami a šafranom. Premiešame a varíme bez miešania na miernom plameni približne 20 - 30 minút.
- 3
Krátko pred dokončením, keď ešte ryža neabsorbovala všetok vývar, pridáme opečené tofu a varíme domäkka. Hotové servírujeme s citrónom a bylinkami.
Tiež paella:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu