Opekaná zemiaková panvička
Chrumkavé pečené baby zemiaky spojené s pikantnými párkami značky LUNTER vytvárajú jednoduché, no maximálne uspokojivé jedlo plné chutí. Kombinácia lahodnej chrumkavosti, voňavých byliniek Zobraziť celý popisChrumkavé pečené baby zemiaky spojené s pikantnými párkami značky LUNTER vytvárajú jednoduché, no maximálne uspokojivé jedlo plné chutí. Kombinácia lahodnej chrumkavosti, voňavých byliniek a jemne pikantného tofu od LUNTER je ideálna na rýchly obed či večeru. Vegánske, bezlepkové a nadupané rastlinnými bielkovinami – dokonalý komfort na tanieri.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Predhrejeme rúru na 200 °C.
- 2
Do veľkej misky vložíme zemiaky, ktoré sme rozdelili na polovice alebo štvrtiny, a pokvapkáme ich olivovým olejom. Dobre premiešame, aby sa rovnomerne obalili.
- 3
Posypeme sušeným rozmarínom, najemno nakrájaným cesnakom, mletou paprikou, soľou a čiernym korením, znovu premiešame a rozložíme ich v jednej vrstve na plech na pečenie.
- 4
Pečieme v predhriatej rúre 30-35 minút, pričom ich počas pečenia raz otočíme, až kým nebudú zlaté a chrumkavé na povrchu a mäkké vo vnútri.
- 5
Na panvici zohrejeme trošku olivového oleja na strednej teplote. Keď je horúca, pridáme tofu párky a opekáme 5-7 minút z každej strany, občas otočíme, až kým nebudú zlaté a chrumkavé zo všetkých strán.
- 6
Keď sú zemiaky hotové, vyberieme ich z rúry.
- 7
Pečené zemiaky podávame spolu s chrumkavými tofu párkami.
- 8
Ozdobíme čerstvými bylinkami, ako je petržlen alebo pažítka.
Tiež pečené zemiaky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu