Nasa najoblubenejsia :)
príprava
tepelná úprava
Suroviny
| 200 g |  | 
| mala plechovka - ja pouzivam pikantne |  | 
| flasticka |  | 
| - paradajkova omacka s bazalkou |  | 
| 1 kus menšia |  | 
| 3 strúčiky |  | 
Postup
- 
                                                    1
                                                    Vsetko si pekne nakrajame, cize cibulku na drobno, susene paradajky na pasiky, olivy na kruzky, sampinony na pruzky a cesnak tiez - mozete aj pretlacit ale nam takto viac chuti :)   
- 
                                                    2
                                                    Olej z paradajok nevylievame ale zlejeme si cca 5 polievkovych lyzic do panvice - preprazime na tomto oleji cibulku - uz teraz to kraaaasne vonia - pridame sampinony a dusime asi 10 min.   
- 
                                                    3
                                                    Potom pridame cesnak, olivy zo susenymi paradajkami a paradajovu omacku. Ja pridavam este aj 3/4 pohara vody - lebo sa mi to zda dost huste a este kym sa dovari tak sa aj tak este cosi vypari. Ja nepridavam uz ani sol ani popor - nam to takto uz akoby dochutene chuti na jednotku - ak mam cerstvu bazalku tak na zaver pouzijem uz len to. Povarime este asi 3 min. a hotovo :)   
- 
                                                    4
                                                    Toto je omacka, ktoru pouzivam - urcite zozeniete nieco podobne aj doma v supermarkete :)   


 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    




 
 


Diskusia k receptu