Cheesecake
Cheesecake

Minicheesecaky s bielou čokoládou

frommykitchendotcom - bez fotkyfrommykitchendotcom, 16. apríla 2024
22-25 minút
na 160 °C

Suroviny

120 g
60 g
400 g (Philadelphia a pod.)
100 g
1 Ks
100 g
50 g




Postup

  1. 1

    Rozdrvené maslové sušienky zmiešame s roztopeným maslom. Krémový syr najprv vymiešame s kyslou smotanou a práškovým cukrom a následne pridáme vajíčko a trochu natrúhanej citrónovej kôry.

  2. 2

    Pripravíme si košíčky na muffiny. Ja som použila silikónové. Na dno každého košíčka dáme 1 PL sušienkovej mrveničky a uhladíme ju. Na to dáme 2 PL krému (množstvo závisí od toho, aké veľké košíčky použijeme).

  3. 3

    Naplnené košíčky poukladáme na plech a dáme piecť na 22-25 minút na 160 °C. Potom minicheesecaky necháme vychladnúť v pootvorenej rúre. Vychladnuté ich ozdobíme roztopenou bielou čokoládou, mandľovými lupienkami a ovocím.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia