Medailónky z diviny s viedenskou knedľou a omáčkou zo záhradnej zmesi
Foto: gman
vykombinovany recept
porcie
Postup
-
1
platky diviny (ja som pouzil stehno z daniela) nalozime do marinady, ktoru som si pripravil z oleja, cerveneho vina, jalovca, cierneho korenia, bobkoveho listu, klincekov a cibule. prisadam sa medze nekladu, najlepsie, ked si da kazdy, co ma rad a co si mysli, ze by bolo fajn. maso som nechal marinovat cca 24hodin.
- 2
viedensku knedlu som si pripravil podla recetu z varechy. rozky na kocky, mlieko, vajce olej, sol, trosku hrubej muky, aby bola hmota pevna. varil som 20min v osolenej vode.
- 3
na pripravu omacky som pouzil zmes mrazeneho ovocia, maliny, jahody, cernice. moze byt urcite cokolvek ine. zmes som dal do vody, pridal krystalovy cukor uvaril a zredukoval.
- 4
namarinovane platky masa som osusil, aby na nich nebolo moc oleja a pripravil na sposob steakov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dakujem, ale ani jedno ani druhe. varim, lebo sa mi chce a bavi ma to a fotim este menej :)