Marinované kuracie krídelká so zeleninou
Foto: podravka
Pripravte si kuracinu namarinovanú v cesnaku a v mede s množstvom rôznej grilovanej zeleniny tak, ako ju máte najradšej.
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zmiešame všetky ingrediencie na marinádu a poriadne ich premiešame. Kuracie krídelká osolíme a potrieme ich pripravenou marinádou. Necháme postáť cca 30 minút, nech sa chute poriadne prepoja.
- 2
Namarinované krídla ugrilujeme na rozohriatom grile alebo grilovacej panvici zo všetkých strán.
- 3
Na gril alebo grilovaciu panvicu pridáme zeleninu a hríby nakrájané na malé kúsky a grilujeme, dokým nezmäknú. Môžeme použiť aj inú zeleninu podľa chuti a sezóny.
- 4
Kuracie krídelká podávame s jemným Ajvarom a pripravenou grilovanou zeleninou.
Tiež kuracie krídelká:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu