Kuracie krídelká
Kuracie krídelká

Marinované kuracie krídelká so zeleninou

podravka - fotkapodravka, 28. marca 2017. Komerčný recept.
Marinované kuracie krídelká so zeleninou
Foto: podravka

Pripravte si kuracinu namarinovanú v cesnaku a v mede s množstvom rôznej grilovanej zeleniny tak, ako ju máte najradšej.

40 minút
príprava

Suroviny

1 kg
Marináda:
2 PL
2 PL
2 strúčiky
100 g
1 ČL
100 ml
Príloha:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmiešame všetky ingrediencie na marinádu a poriadne ich premiešame. Kuracie krídelká osolíme a potrieme ich pripravenou marinádou. Necháme postáť cca 30 minút, nech sa chute poriadne prepoja.

  2. 2

    Namarinované krídla ugrilujeme na rozohriatom grile alebo grilovacej panvici zo všetkých strán.

  3. 3

    Na gril alebo grilovaciu panvicu pridáme zeleninu a hríby nakrájané na malé kúsky a grilujeme, dokým nezmäknú. Môžeme použiť aj inú zeleninu podľa chuti a sezóny.

  4. 4

    Kuracie krídelká podávame s jemným Ajvarom Podravka a pripravenou grilovanou zeleninou.

Diskusia k receptu


Jeden komentár