Kuracie krídelká
Marinované kuracie krídelká so zeleninou
Autor receptu: podravka
Pripravte si kuracinu namarinovanú v cesnaku a v mede s množstvom rôznej grilovanej zeleniny tak, ako ju máte
najradšej.
Postup
- Zmiešame všetky ingrediencie na marinádu a poriadne ich premiešame. Kuracie krídelká osolíme a potrieme ich pripravenou marinádou. Necháme postáť cca 30 minút, nech sa chute poriadne prepoja.
- Namarinované krídla ugrilujeme na rozohriatom grile alebo grilovacej panvici zo všetkých strán.
- Na gril alebo grilovaciu panvicu pridáme zeleninu a hríby nakrájané na malé kúsky a grilujeme, dokým nezmäknú. Môžeme použiť aj inú zeleninu podľa chuti a sezóny.
- Kuracie krídelká podávame s jemným Ajvarom a pripravenou grilovanou zeleninou.