Kuracie krídelká

Marinované kuracie krídelká so zeleninou

Autor receptu: podravka

Pripravte si kuracinu namarinovanú v cesnaku a v mede s množstvom rôznej grilovanej zeleniny tak, ako ju máte najradšej.

40 minút
príprava

Postup

  1. Zmiešame všetky ingrediencie na marinádu a poriadne ich premiešame. Kuracie krídelká osolíme a potrieme ich pripravenou marinádou. Necháme postáť cca 30 minút, nech sa chute poriadne prepoja.
  2. Namarinované krídla ugrilujeme na rozohriatom grile alebo grilovacej panvici zo všetkých strán.
  3. Na gril alebo grilovaciu panvicu pridáme zeleninu a hríby nakrájané na malé kúsky a grilujeme, dokým nezmäknú. Môžeme použiť aj inú zeleninu podľa chuti a sezóny.
  4. Kuracie krídelká podávame s jemným Ajvarom a pripravenou grilovanou zeleninou.