Prírodné rezne
Prírodné rezne

Magduškine prírodné rezne

karol67 - bez fotkykarol67, 2. júla 2023
Magduškine prírodné rezne
Foto: karol67
4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,7 kg
3-4 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Rezne osolíme, okorením a naklepeme v strúhanke. Obalíme v hladkej múke a vo vajíčku.

  2. 2

    Vysmažíme a odložíme bokom. Vo výpeku usmažíme cibuľu nakrájanú na mesiačiky do sklovita. Pridáme rezne a podlejeme vriacou vodou len do výšky mäsa.

  3. 3

    Pridáme jeden bujón a dusíme, kým mäso nie je mäkké. Ako prílohu podávame ryžu, zemiaky alebo chlieb.

Diskusia k receptu

evanaaa
Tento recept - Rezne naopak, je tu vo viacerých variáciách, ale nie je potrebné ho obaliť v hladkej múke, keď už sa obaľuje v strúhanke. Originál je z hovädzieho mäsa, tak som ho aj robila, no dá sa aj z iného, ale rezne v pekáči som zaliala len výpekom, žiadna horúca voda, ani bujón, to si už tak "zdokonalili" iní......asi si ho zopakujem.....
evanaaa
@karol67 , myslela som, že je tam ryža, až teraz som sa lepšie prizrela, je to karfiol......pekné, dekorované zeleninou (y)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia