Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch fotorecept
Foto: jeery
Nenáročný recept pre tých čo v lese nie sú doma,ale majú radi huby.
12
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso porežeme,naklepeme,posolíme a okoreníme.
-
2
Mäso opečieme na oleji v hrnci v ktorom budeme variť
-
3
Opečené mäso vyberáme do misky a ve výpeku popražíme pokrájanú cibuľu.Do opraženej cibule pridáme pokrájané šampióny a ďalej pražíme.
-
4
Popražené šampióny podlejeme vodou a pridáme aj opečené mäso.Varíme 45 nin.
-
5
Keď je mäso mäké pridáme zápražku z popraženej múky ktorú rzšľaháme z vodou.Dochutíme pridáme hrubší platok masla a krátko povaríme
-
6
Ako prílohu uvaríme ošúpané zemiaky ktoré pomastíme maslom a posypeme posekanú petržlenovú vňaťu.
-
7
A je to.Ako pat a Mat.
Diskusia k receptu