Lososovo-špenátová štrúdľa
Jaroslav Wyka
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 31. decembra 2020
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 31. decembra 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
25-30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Špenát rozmrazíme, zbavíme vody a krátko orestujeme na oleji. Ochutíme citrónovou šťavou, soľou, korením a pridáme muškátový oriešok.
- 2
Lososa nakrájame nadrobno. Na rozvaľkané cesto navrstvíme vychladnutý špenát a nakrájaného lososa. Osolíme, okoreníme.
- 3
Zavinieme, potrieme vajíčkom a pečieme na 180 stupňoch 25–30 minút dozlata.
Tiež slaná štrúdľa:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu