Foto: maggi
Komerčný recept
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
200 g |
|
2 ks menšie |
|
100 g |
|
2 PL |
|
4 PL |
|
50 g |
|
600 ml alebo zeleninového vývaru – môžete vyskúšať MAGGI zeleninový bujón |
|
1 PL s kuracou príchuťou |
|
Postup
-
1
Ošúpanú cibuľu nasekáme nadrobno a na masle s olejom orestujeme do sklovita. Pridáme nakrájaný pór, zaprášime múkou a znovu ľahko orestujeme. Zalejeme studenou vodou a starostlivo metličkou rozmiešame. Privedieme do varu a dochutíme vegetou. Po 10 minútach všetko riadne rozmixujeme tyčovým mixérom. Nakoniec pridáme kyslú smotanu. Ďalej už nevaríme. Podávame s nokom z kyslej smotany.
- 2
Tip: Polievka skvele chutí s opečenou bagetkou alebo toastovým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A ta vegeta je tu pro me jak cerveny hadr pred bykem !