Foto: Lenkapalenka
Tento recept je od jednej pani z internetovej diskusie a nepoznám pôvodný zdroj. Odkladám si to tu, lebo je to vynikajúci recept a Zobraziť celý popisTento recept je od jednej pani z internetovej diskusie a nepoznám pôvodný zdroj. Odkladám si to tu, lebo je to vynikajúci recept a neviem, či by som sa k nemu ešte dopátrala.
porcie
príprava
na 250 °C
Postup
-
1
Zo surovín zamiesime pevné, pružné, nelepivé cesto.
- 2
Cesto necháme kysnúť na linke 2 hodiny.
- 3
Potom ho rozdelíme na 2 bochníčky. Každý vyvaľkáme alebo povyťahujeme na tenký plát.
- 4
Naplníme omáčkou a surovinami podľa chuti.
- 5
Rozohrejeme rúru na maximum spolu s plechom na pečenie (250 stupňov). Prepneme na dolný ohrev s ventilátorom, prípadne pizza režim.
- 6
Prenesieme na horúci plech pomocou papiera na pečenie. Pečieme 5-7 minút.
Tiež pizza:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ano, cesto sa velmi nenadvihne ale super sa s nim pracuje a aj vysledna chut je skvela, tak nech to ani dalsich nepomyli