Marinované kuracie prsia
Marinované kuracie prsia

Kuracie prsia v pikantnej marináde

kvakac - fotkakvakac, 8. októbra 2019
Kuracie prsia v pikantnej marináde
Foto: kvakac

Je to jednoduché, rýchlo uvarené a ešte rýchlejšie zjedené.

5
porcií
5 minút
príprava
6 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
Na marinádu:
1 PL
1 PL
1 PL
1 KL
2 ks
100 ml
4 strúčiky (strúhaný)
Na šalát:
1 ks
5 - 6 ks (malé)
1 -2 ks
5 ks
100 g (kukurička)
1/2 KL
1 strúčik
1 PL
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia pokrájame na menšie kúsky a osolíme. Dáme do nádoby. Suroviny na marinádu zmiešame a pridáme k mäsu. Spolu to premiešame a odložíme do chladu na chvíľu, no môže to aj deň postáť, bude to chutnejšie.

    Kuracie prsia v pikantnej marináde - obrázok 1
  2. 2

    V deň prípravy mäsa si urobíme šalát. Suroviny naň krájame na tenké plátky. Všetko zmiešame a necháme postáť.

    Kuracie prsia v pikantnej marináde - obrázok 2
  3. 3

    Mäso opečieme na panvici - sprudka asi 5 - 6 minút. Mäso sa musí opiecť nie dusiť. Potom už len dáme prílohu na tanier, v našom prípade ryžu. Na ňu mäso a šalát. Najlepšie je to teplé, tak mäsa opečieme, len koľko, koľko zjeme.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Pěkný receptík, mně by chutnalo!
Včera jsem koment pod tento recept psala, teď ho nevidím, hmm
1x kvakac
Vďaka za koment. To asi preto ho nevidieť, lebo som ho pridal až dnes.
1x haji