Marinované kuracie prsia
Kuracie prsia v pikantnej marináde
Autor receptu: kvakac
Je to jednoduché, rýchlo uvarené a ešte rýchlejšie zjedené.
5 porcií |
5 minút príprava |
6 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie prsia pokrájame na menšie kúsky a osolíme. Dáme do nádoby. Suroviny na marinádu zmiešame a pridáme k mäsu. Spolu to premiešame a odložíme do chladu na chvíľu, no môže to aj deň postáť, bude to chutnejšie.
- V deň prípravy mäsa si urobíme šalát. Suroviny naň krájame na tenké plátky. Všetko zmiešame a necháme postáť.
- Mäso opečieme na panvici - sprudka asi 5 - 6 minút. Mäso sa musí opiecť nie dusiť. Potom už len dáme prílohu na tanier, v našom prípade ryžu. Na ňu mäso a šalát. Najlepšie je to teplé, tak mäsa opečieme, len koľko, koľko zjeme.