Marinované kuracie prsia

Kuracie prsia v pikantnej marináde

Autor receptu: kvakac

Je to jednoduché, rýchlo uvarené a ešte rýchlejšie zjedené.

5
porcií
5 minút
príprava
6 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia pokrájame na menšie kúsky a osolíme. Dáme do nádoby. Suroviny na marinádu zmiešame a pridáme k mäsu. Spolu to premiešame a odložíme do chladu na chvíľu, no môže to aj deň postáť, bude to chutnejšie.
  2. V deň prípravy mäsa si urobíme šalát. Suroviny naň krájame na tenké plátky. Všetko zmiešame a necháme postáť.
  3. Mäso opečieme na panvici - sprudka asi 5 - 6 minút. Mäso sa musí opiecť nie dusiť. Potom už len dáme prílohu na tanier, v našom prípade ryžu. Na ňu mäso a šalát. Najlepšie je to teplé, tak mäsa opečieme, len koľko, koľko zjeme.