Kuracie prsia so zemiakmi - obed z jedného pekáča
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, nakrájame kolieska a osolíme. Rovnomerne ich poukladáme na dno sklenenej nádoby na pečenie, ktorú sme vymastili olejom.
- 2
Na zemiaky dáme vrstvu cibule, ktorú sme nakrájali na malé kocky.
- 3
Mäso nakrájame na menšie kocky, ochutíme ho soľou, čiernym korením, trochou cesnakového korenia a rozložíme na cibuľu. Pokračujeme vrstvou cherry paradajok, ktoré rozrežeme na polovice.
- 4
Na paradajky nastrúhame syr a všetko zalejeme smotanou. Prikryjeme alobalom a pečieme asi 35 minút na 210 °C. Pred dokončením alobal odstránime a necháme trochu zapiecť.
Tiež kuracie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu