Foto: eraserhead
variácia na toto slovenské národné jedlo (samozrejme až po vyprážanom syre)
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Mäso si rozrežeme na tenký plát, solíme a koreníme čerstvo pomletým korením, posypeme nasekaným petržlenom a tymiánom, položíme plátky broskyne.
-
2
Pomocou potravinovej fólie spravíme malú roládu, prípadne zafixujeme špáradlami. Solíme a koreníme čerstvo pomletým korením, pokropíme olejom a hojne posypeme tvrdým syrom (ja som použil parmezán). Dáme piecť do vyhriatej rúry 180°C a 15-20 minút.
-
3
nezabudnite po ľahkom obede na koláč
1- narodne jedlo musi obsahovat Vegetu
2-syr crievkovy
3-stuzeny tuk
4-aspon kilo zemiakov ako prilohu
no co musim priznat aj tak je to super :-)
mne stačí úvodné foto../bo som najedená/..taká som ja skromná žena...mať tak doma @gordonka..plus..teba-jedla bych menej so šmalcom chleba...:-)))jedlá + foto máš tu súce...ja prídem i nabudúce...:-))
Ho Či Min bol rovesnílk Ču en laja a Čankajška . Toto vás v škole neučili?
@margaretka28 ved bolo aj ho-ci-minovo mesto, ty isto blicovala :-) mne tiez tie veci smrdia, vzdy bezim s vozikom okolo ako Juantorena :-)
Ten ajdam s kečupom by sa mi celkom hodil na bryndzové halušky, bude to taká fúzia............ a na jedálnom lístku to budeme ponúkať ako "bača v supermakete"
www.jamaicatravelandculture.com/food_and_drink/jerk_pork.htm...