Chutná a rýchla zapekaná ryža
Chrumkavá ryža je kulinársky skvost , ktorý v jednom jedle spája textúry a chute. S našimi tipmi a trikmi určite ohromíte svojich hostí Zobraziť celý popisChrumkavá ryža je kulinársky skvost , ktorý v jednom jedle spája textúry a chute. S našimi tipmi a trikmi určite ohromíte svojich hostí na vašom ďalšom stretnutí. Odvážte sa inovovať v kuchyni s lahodnou a chrumkavou ryžou!
porcie
príprava
Postup
-
1
Na panvici s rozpáleným olejom orestujte všetku nakrájanú zeleninu.
- 2
Keď je zelenina uvarená, pridajte ryžu a duste ju v panvici 2 minúty.
- 3
Potom pridajte hrášok všetko spolu premiešajte, ochuťte soľou a korením.
- 4
Ryžu so zeleninou preložte do zapekacej misy a pridajte rozšľahané vajcia a nastrúhaný parmezán. Vložte ju do rúry alebo teplovzdušnej fritézy, pečte kým nebude zlatistá a chrumkavá na krajoch.
- 5
Hotové jedlo nechajte troška vychladnúť a vychutnajte si ho!
Tiež zapekaná ryža:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu