Kuracie prsia na horčicovo-smotanovej omáčke fotorecept
Foto: lorelai81
Jedlo ktoré zvyknem variť len raz za čas ako nedeľný obed,keďže je z kategórie "nezdravých" :)))
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia si nakrájame na pásiky,cesnak na plátky. V hrnci zohrejeme olivový olej,pridáme cesnak,mäso ktoré si poopekáme do "biela".Pridáme koreniny.Nové korenie,celé čierne korenie,2 bobkové listy,červenú papriku,gyros,soľ,štipku čili,garam masalu namiesto nej môžte použiť kari korenie.S gyrosom a garam masalou opatrne,aby ste to neprekorenili :)množstvá dávam podľa chuti od oka...
-
2
Podlejeme kuracím vývarom a dusíme do mäkka.
-
3
Keď je mäsko mäkké pridáme horčicu,kyslú smotanu a smotanu na varenie v ktorej sme si rozmiešali hladkú múku. Horčicu a smotanu nedávam priamo z chladničky aby sa nám nezrazili v omáčke. Chvíľku povaríme a hotovo.
-
4
Ako príloha sa najviac hodia opekané zemiaky. Prajem dobrú chuť :)
masalu ktoré tam nemajú byť, keď sa budú dať editovať recepty tak to opravím :)))