Kuracie prsia marinované v sójovej omáčke fotorecept
Foto: kvakac
Bleskový, jednoduchý a dobrý recept. Kto neverí, nech sa presvedčí.
5
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
6 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tu je časť surovín. Plus cesnak a kuracie prsia. Žiadna soľ ani iné korenie.
-
2
Do nádoby dáme dostatočné množstvo sójovej omáčky, aby bolo mäso v nej ponorené. Do omáčky pridáme strúhaný cesnak a čili omáčky.
-
3
Zamiešame a naložíme mäso nakrájané na menšie kúsky, tak aby boli v nej ponorené. Zarobíme a necháme postáť pár minút. No najlepšie je to zarobiť na noc.
-
4
Mäso vyberieme z marinády a pečieme na oleji z každej strany po tri minúty. No a máme hotovú dobrotu.
-
5
Dáme si prílohu podľa svojej chuti. Je to rýchle a dobré.
Někde je chyba, koment se tváří neodeslaně, ostává v krabičce, přestože se propíše pod recept.
Vďaka za koment. Zatiaľ som tam naložil rezne z bravčového kare. Potom neviem čo ďalej s tým. To mi ešte nikto neporadil asi vylejem. Ten koment tiež aj mne to robí, ako keby to išlo Brusel na schválenie.
Vďaka za koment. Mne sa vidí kuracie je jemnejšie. Chuťou ťažko určiť , chutili mi obe.
Děkuji za odpověď, též to vidím stejně - marináda už se potkala s masem a tak nepůjde uchovat, hmm
Že do Bruselu! haha Asi pěšky, na smyka!!
Vďaka za koment. Neviem prečo, veď je to diétne mäsko a trošku kaše nie moc tak 40dkg s čalamádou je dietka, čí nie.
Vďaka za koment. Aj mne sa moja kuchyňa páči há - há. Varíme to na čo máme chuť. Niekedy podľa obsahu chládničky a tak to ide do kolá.
Vďaka za koment. Ja keď som to prvý krát robil, čakal som, aké to bude. Na moje prekvapenie dobré, už som len pridal cesnak a čili a je to podľa mňa. Možno skúsim nabudúce ten zázvor pridať.