Marinované kuracie prsia
Kuracie prsia marinované v sójovej omáčke (fotorecept)
Autor receptu: kvakac
Bleskový, jednoduchý a dobrý recept. Kto neverí, nech sa presvedčí.
5 porcií |
5 minút príprava |
6 minút tepelná úprava |
Postup
- Tu je časť surovín. Plus cesnak a kuracie prsia. Žiadna soľ ani iné korenie.
- Do nádoby dáme dostatočné množstvo sójovej omáčky, aby bolo mäso v nej ponorené. Do omáčky pridáme strúhaný cesnak a čili omáčky.
- Zamiešame a naložíme mäso nakrájané na menšie kúsky, tak aby boli v nej ponorené. Zarobíme a necháme postáť pár minút. No najlepšie je to zarobiť na noc.
- Mäso vyberieme z marinády a pečieme na oleji z každej strany po tri minúty. No a máme hotovú dobrotu.
- Dáme si prílohu podľa svojej chuti. Je to rýchle a dobré.