Marinované kuracie prsia

Kuracie prsia marinované v sójovej omáčke (fotorecept)

Autor receptu: kvakac

Bleskový, jednoduchý a dobrý recept. Kto neverí, nech sa presvedčí.

5
porcií
5 minút
príprava
6 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Tu je časť surovín. Plus cesnak a kuracie prsia. Žiadna soľ ani iné korenie.
  2. Do nádoby dáme dostatočné množstvo sójovej omáčky, aby bolo mäso v nej ponorené. Do omáčky pridáme strúhaný cesnak a čili omáčky.
  3. Zamiešame a naložíme mäso nakrájané na menšie kúsky, tak aby boli v nej ponorené. Zarobíme a necháme postáť pár minút. No najlepšie je to zarobiť na noc.
  4. Mäso vyberieme z marinády a pečieme na oleji z každej strany po tri minúty. No a máme hotovú dobrotu.
  5. Dáme si prílohu podľa svojej chuti. Je to rýchle a dobré.