Kuracie na hubách

Foto: Barbyqa69
Recept vhodný do každej kuchyne, a jedlo hodné každého stola.
porcií
príprava
Suroviny
500 g |
|
1 konzerva |
|
2 PL |
|
|
|
|
|
50 ml |
|
|
|
1 ks |
|
|
|
300 ml |
|
2 hrnčeky |
|
|
|
500 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Umyté kuracie som pokrájala na pásiky, posypala rascou, okorenila osolila a pomúčila. Dala som pokrájanú cibuľu na panvicu s olejom a dala restovať mäso. Pridala som scedené hríby, ktoré sa tiež restovali. Priliala som vývar a trocha vody a nechala dusiť do mäkka.
- 2
Zemiaky ošúpané a nakrájané na mesiačiky som poliala olejom, posypali soľou, korením a rascou. Vložila som ich do rúry na 220 °C na 45 min. Teplotu regulujeme.
- 3
Ryžu opražíme na oleji, pridáme soľ a vodu, varíme do zmäknutia. Pridáme miešanú zeleninu. Poprípade môžeme dosoliť alebo dokoreniť podľa chuti.
Tiež na hríboch:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu