Kuracie mäso
Kuracie mäso

Kuracie mäso v tortille

nikain - bez fotkynikain, 26. marca 2020
Kuracie mäso v tortille
Foto: Nikain

Rada pripravujem jedlá, ktoré nie sú náročné na prípravu.Takže som nešla podľa žiadneho receptu, ale podľa seba. Rýchle a chutné.

6
porcií
10 minút
príprava
40 minút
na 200 °C

Suroviny

1 kg
1 ks
1 ks
1 ks
3 ks
1 konzerva
1 konzerva
1 konzerva
5 ks
1 ks (vňať)
6 ks
Korenie na kurča
1 PL
1 PL
 strúhaný
1 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie mäso umyjeme, nakrájame na malé kocky. Vložíme do jenskej misy, osolíme, pridáme všetky korenia ktoré sme uviedli vyššie v recepte, premiešame.

  2. 2

    Nakrájame a zmiešame na malé kúsky cibuľu, cesnak, papriku, paradajky, šampiňóny.

  3. 3

    Pridáme horčicu, kečup, trochu oleja, kukuricu, fazuľu a hrášok z konzervy a na malé kúsky pokrájané vajíčka uvarené na tvrdo. Zmes pridáme k mäsu v zapekacej mise a premiešame.

  4. 4

    Vložíme piecť do rozohriatej rúry na 200 stupňov, na 40 minút.

  5. 5

    Po 40 minútach posypeme strúhaným syrom a pečieme až kým syr nie je opečený do zlatista.

  6. 6

    Tortillu zohrejeme v rúre cca 5 minút, potom naplníme mäsovou zmesou, posypeme pokrájanou vňaťou z jarnej cibuľky. Podávame s ryžou a hranolkami.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre