Foto: Nikain
Rada pripravujem jedlá, ktoré nie sú náročné na prípravu.Takže som nešla podľa žiadneho receptu, ale podľa seba. Rýchle a chutné.
porcií
príprava
na 200 °C
Suroviny
1 kg |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
3 ks |
|
1 konzerva |
|
1 konzerva |
|
1 konzerva |
|
5 ks |
|
1 ks (vňať) |
|
6 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korenie na kurča |
|
|
|
|
|
1 PL |
|
1 PL |
|
strúhaný |
|
1 bal. |
|
|
Postup
-
1
Kuracie mäso umyjeme, nakrájame na malé kocky. Vložíme do jenskej misy, osolíme, pridáme všetky korenia ktoré sme uviedli vyššie v recepte, premiešame.
- 2
Nakrájame a zmiešame na malé kúsky cibuľu, cesnak, papriku, paradajky, šampiňóny.
- 3
Pridáme horčicu, kečup, trochu oleja, kukuricu, fazuľu a hrášok z konzervy a na malé kúsky pokrájané vajíčka uvarené na tvrdo. Zmes pridáme k mäsu v zapekacej mise a premiešame.
- 4
Vložíme piecť do rozohriatej rúry na 200 stupňov, na 40 minút.
- 5
Po 40 minútach posypeme strúhaným syrom a pečieme až kým syr nie je opečený do zlatista.
- 6
Tortillu zohrejeme v rúre cca 5 minút, potom naplníme mäsovou zmesou, posypeme pokrájanou vňaťou z jarnej cibuľky. Podávame s ryžou a hranolkami.
Tiež kuracie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu