Kuracie mäso
Kuracie mäso v tortille
Autor receptu: nikain
Rada pripravujem jedlá, ktoré nie sú náročné na
prípravu.Takže som
nešla podľa žiadneho
receptu, ale podľa
seba. Rýchle a chutné.
6 porcií |
10 minút príprava |
40 minút na 200 °C |
Postup
- Kuracie mäso umyjeme, nakrájame na malé kocky. Vložíme do jenskej misy, osolíme, pridáme všetky korenia ktoré sme uviedli vyššie v recepte, premiešame.
- Nakrájame a zmiešame na malé kúsky cibuľu, cesnak, papriku, paradajky, šampiňóny.
- Pridáme horčicu, kečup, trochu oleja, kukuricu, fazuľu a hrášok z konzervy a na malé kúsky pokrájané vajíčka uvarené na tvrdo. Zmes pridáme k mäsu v zapekacej mise a premiešame.
- Vložíme piecť do rozohriatej rúry na 200 stupňov, na 40 minút.
- Po 40 minútach posypeme strúhaným syrom a pečieme až kým syr nie je opečený do zlatista.
- Tortillu zohrejeme v rúre cca 5 minút, potom naplníme mäsovou zmesou, posypeme pokrájanou vňaťou z jarnej cibuľky. Podávame s ryžou a hranolkami.