Kuracie mäso

Kuracie mäso v tortille

Autor receptu: nikain

Rada pripravujem jedlá, ktoré nie sú náročné na prípravu.Takže som nešla podľa žiadneho receptu, ale podľa seba. Rýchle a chutné.

6
porcií
10 minút
príprava
40 minút
na 200 °C

Postup

  1. Kuracie mäso umyjeme, nakrájame na malé kocky. Vložíme do jenskej misy, osolíme, pridáme všetky korenia ktoré sme uviedli vyššie v recepte, premiešame.
  2. Nakrájame a zmiešame na malé kúsky cibuľu, cesnak, papriku, paradajky, šampiňóny.
  3. Pridáme horčicu, kečup, trochu oleja, kukuricu, fazuľu a hrášok z konzervy a na malé kúsky pokrájané vajíčka uvarené na tvrdo. Zmes pridáme k mäsu v zapekacej mise a premiešame.
  4. Vložíme piecť do rozohriatej rúry na 200 stupňov, na 40 minút.
  5. Po 40 minútach posypeme strúhaným syrom a pečieme až kým syr nie je opečený do zlatista.
  6. Tortillu zohrejeme v rúre cca 5 minút, potom naplníme mäsovou zmesou, posypeme pokrájanou vňaťou z jarnej cibuľky. Podávame s ryžou a hranolkami.