Foto: 2010
Ked ostane z kuracieho masa, tak na druhy den robim vyprazanu ryzu, taka azijska verzia slovenskeho rizota. Tento raz som hladal po internete co sa Zobraziť celý popisKed ostane z kuracieho masa, tak na druhy den robim vyprazanu ryzu, taka azijska verzia slovenskeho rizota. Tento raz som hladal po internete co sa da este ine spravit, zo zvyskov grilovanej kuraciny. Toto som nasiel na korejskej stranke. Jednoduche a rychle.
príprava
Postup
-
1
Tazko pridat mnozstva, lebo zalezi kolko vam ostane z grilovaneho kurcata.
- 2
Maso oberieme od kosti a pokrajame na mensie kusky. Cibulu na drobno aj cesnak. Ja som pouzil maly silny mixer. Vsetky suroviny som dal do mixera naraz, a pridal mlieko - smotanu podla potreby aku chceme konzistenciu. Pulzujeme alebo mixujeme ked chceme hladku natierku. Za minutu hotove. Prizdobime jarnou cibulkou.
Tiež kuracia nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
V azii je vyprazana ryza, jedlo na ranajky. V podstate ryza od vecere oprazena na oleji a ochutena co komu chuti ci len vegetarianska, alebo ako tu kuskami kurata od vecere, ale moze byt aj klobasa, ci bocik, krevety atd.
varecha.pravda.sk/recepty/ryza-zo-vcerajska/19796-diskusi...
Ja som pouzil Philadelphiu syr
Ja nerobim natierky, tuto len tak experiment. Tu dostat len jednu kuraciu pastiku a to Cajna pasteta od Podravky, a neviem preco tento experiment vysiel chutovo velmi podobne.