Foto: bambuch
Kuraciu pomazánku pripravujem,keď čakám hostí alebo na Silvestra.
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia uvaríme.Po vychladnutí nakrájame na malé kocky,pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu,primiešame smotanu alebo jogurt,tatarskú omáčku,okoreníme bielym korením,trošku dochutíme vegetou a podľa potreby dokyselíme citrónovou šťavou.
- 2
Kuraciu zmes poriadne premiešame a dáme do chladu.
- 3
Bagety alebo rožky si nakrájame na menšie kúsky a dáme zapiecť .Po vychladnutí natierame kuraciu pomazánku na opečené bagety alebo rožky.DOBRÚ CHUŤ !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu