Kuracia nátierka

bambuch - fotkabambuch, 2. januára 2013
Kuracia nátierka
Foto: bambuch

Kuraciu pomazánku pripravujem,keď čakám hostí alebo na Silvestra.

50 minút
príprava

Suroviny

0,500 kg
1 ks väčšia
1 ks alebo jogurt
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia uvaríme.Po vychladnutí nakrájame na malé kocky,pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu,primiešame smotanu alebo jogurt,tatarskú omáčku,okoreníme bielym korením,trošku dochutíme vegetou a podľa potreby dokyselíme citrónovou šťavou.

  2. 2

    Kuraciu zmes poriadne premiešame a dáme do chladu.

  3. 3

    Bagety alebo rožky si nakrájame na menšie kúsky a dáme zapiecť .Po vychladnutí natierame kuraciu pomazánku na opečené bagety alebo rožky.DOBRÚ CHUŤ !

Diskusia k receptu

mesiar50
Skvelé mne sa to pozdáva.Ludskej fantázii sa nekladú medze.
bambuch
Vyskúšajte pomazánku , a potom dajte hosťom hádanku, , že čo si myslia z akých surovín je zhotovená. ..ona totiž chuti skoro ako rybacia. ..no alw táto je naozaj výborná.
mijaita
U nas se pomazanky z masa delaji hodne.Hlavne kdyz maso pecene zbyde. Umele se, prida cibulka,okurka a majolka. Tatarka jen kdyz je po ruce, spis trosku horcice. Vegetu nepestujem. Z kureciho masa je take vyborna, muzu doporucit
32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
Dobrý nápad,myslela ,že je mix ,vyzerá dobrá .