Foto: skatulka
Tento recept, je tak jednoduchý, že som ho nechcela na varechu ani pridávať. Ale veľmi nám zachutili najmä zemiaky s tymiánom, tak možno niekoho Zobraziť celý popisTento recept, je tak jednoduchý, že som ho nechcela na varechu ani pridávať. Ale veľmi nám zachutili najmä zemiaky s tymiánom, tak možno niekoho inšpiruje a urobí chute. :) Ak máte aj čerstvý tymián, môže to byť úžasné. Mne však moje bylinky žiaľ povädli, ale výborné to bolo aj so sušenými bylinkami.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky, aj so šupkou pokrájame na mesiačiky. Pokvapkáme olivovým olejom, posypeme tymiánom a osolíme.
- 2
Pečieme na 200°C asi pol hodinu, kým nebudú pekne hnedé.
- 3
Na kuracie prsia si urobíme marinádu z olivového oleja, cesnaku, tymiánu a soli. Môžeme nechať odležať. Opečieme už na suchej panvici, z každej strany a môžeme nechať ešte zakryté dôjsť. Podávame s letným šalátikom. Nám chutilo. :)
- 2
Diskusia k receptu