Bravčová krkovička
Bravčová krkovička

Krkovička v medovej marináde

kristina12321 - fotkakristina12321, 12. januára 2022
5
porcií
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
Marináda:
2 PL
4 PL
5 strúčikov
1 KL
1 KL
1/2 KL
5 PL
1 KL
1 PL
1/2 KL
1/2 KL




Postup

  1. 1

    Krkovičku umyjeme, nakrájame na plátky, ktoré po okrajoch narežeme, aby sa pri opekaní neskrúcali.

  2. 2

    V miske zmiešame všetky suroviny podľa chuti a do marinády naložíme plátky mäsa. Potom necháme chvíľu odpočívať.

  3. 3

    Namarinované plátky mäsa opekáme na rozpálenej panvici z oboch strán. Podávame s prílohou podľa chuti, ja najčastejšie s kašou alebo s hranolkami. DOBRÚ CHUŤ!

Diskusia k receptu

katka512
Vyborne! Dakujem za tip, chute boli dokonale! ? Len aj po dodrzani ingrediencii to maso bolo bledsie - Vase na fotke vyzera uplne top :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia