Krkovička v medovej marináde
Foto: kristina12321
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krkovičku umyjeme, nakrájame na plátky, ktoré po okrajoch narežeme, aby sa pri opekaní neskrúcali.
- 2
V miske zmiešame všetky suroviny podľa chuti a do marinády naložíme plátky mäsa. Potom necháme chvíľu odpočívať.
- 3
Namarinované plátky mäsa opekáme na rozpálenej panvici z oboch strán. Podávame s prílohou podľa chuti, ja najčastejšie s kašou alebo s hranolkami. DOBRÚ CHUŤ!
Tiež bravčová krkovička:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu