Krevety s rukolovým šalátom a prepeličím vajíčkom
Martin Kovarský
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 29. mája 2011
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 29. mája 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krevety prudko opečieme na cesnakovom oleji. Z olivového oleja, balzamica, medu a soli pripravíme dresing.
- 2
Šalát pripravíme z rukoly a cherry paradajok, ktoré pokvapkáme pripraveným dresingom.
- 3
Šalát servírujeme s krevetami v čili omáčke a varenými prepeličími vajíčkami, ozdobíme bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu