Krémové zeleninové karí s ryžou
Foto: blissofplants
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 PL (podľa vlastného výberu) |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
1/2 ks |
|
80 g |
|
1/2 ks |
|
za hrsť ružičiek |
|
za hrsť ružičiek |
|
200 g (v konzerve) |
|
200 g (v konzerve) |
|
100 ml |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
150 g |
|
Postup
-
1
Na strednom ohni vo veľkej panvici si zohrejeme olej. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak, papriku a zelené fazuľky. Podusíme niekoľko minút.
- 2
Pridáme očistenú na malé kocky pokrájanú tekvicu, ružičky brokolice a a karfiolu, vodu (toľko, aby pokryla zeleninu), paradajky a varíme zhruba 20 minút.
- 3
Pridáme sójovú smotanu a cícer a varíme ďalších 5-10 minút. Ochutíme. Podávame s varenou ryžou.
Tiež zeleninové karí:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem ti krásne 🧡