Krémová šampiňónová omáčka

Foto: Saymona
Jedna z rýchlych omáčok k cestovinám.
Suroviny
1 vanička |
|
1 PL |
|
2 strúčiky |
|
1 ks |
|
250 ml |
|
150 ml |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Nakrájanú cibuľu spením na masle. Neskôr pridám nakrájané šampiňóny a cesnak.
- 2
Keď sú opražené, pridám mletú papriku a neskôr grécky jogurt (musí mať izbovú teplotu, aby sa nezrazil). Pridám soľ, korenie, nasekanú petržlenovú vňať a trocha kôpru, no nemusí byť.
- 3
Omáčku zjemním trochou smotany a varím pár minút, aby sa chute spojili. Do tejto omáčky som pridala aj opražené kúsky kuracieho mäsa ;)
Tiež Šampiňónová omáčka:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu