Foto: eff
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nachystáme si suroviny na prípravu omáčky..
-
2
Nakrájané kuracie prsia na kocky nasucho osmažíme na prudkom ohni.
-
3
Na osmažené mäsko pridáme na tenké plátky nakrájané šampiňóny, soľ a čierne mleté korenie. Spolu dusíme, kým je mäso mäkké.
-
4
Ďalej pridáme podrvené orechy a cesnak. Dobre premiešame a varíme asi 5 minút.
-
5
Následne pridáme tavený syr rozmiešaný v 150 ml mlieka a za stáleho miešania varíme na veľmi miernom ohni 15 minút. Nakoniec omáčku zahustíme podľa chuti majzénou rozmiešanou v mlieku. Necháme prejsť varom. Hotovú omáčku podávame s cestovinami. Bon appetito ;)
ved ale nikde nie je pisane ze ide o taliansky recept