Krémová polievka s medvedím cesnakom
Je práve sezóna medvedieho cesnaku a bola by škoda nevyužiť jeho silné zdraviu prospešné látky, ktoré má v
sebe ukryté. Kto má rád Zobraziť celý popisJe práve sezóna medvedieho cesnaku a bola by škoda nevyužiť jeho silné zdraviu prospešné látky, ktoré má v
sebe ukryté. Kto má rád krémové
polievky, príde si na svoje.
Zdroj: Recepty Slávky coolinárky
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masle speníme nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájané zemiaky, premiešame a poprášime múkou a opäť premiešame.
- 2
Zemiaky zalejeme vodou tak, aby bola voda tesne nad zemiakmi. Pridáme soľ a korenie. Keď sú zemiaky mäkké, pridáme nasekaný medvedí cesnak a minútu povaríme.
- 3
Nakoniec ponorným mixérom rozmixujeme polievku, vlejeme smotanu na varenie. Necháme prevrieť. Pred podávaním ozdobíme nasekaným medvedím cesnakom, pokvapkáme olivovým olejom, či ozdobíme semienkami... Dobrú chuť
Tiež cesnakom:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem 🫶
Moja obľúbená ☺️
Vyzerá úžasne 👌