Diskusia k receptu
Španielske vtáčiky

Králičí španěláčky fotorecept

klukodvody - fotkaklukodvody, 24. novembra 2017

Komentáre 1 - 11 z 11


@Klukodvody tento recept sa mi tiež páči, práve pre ponechanie prirodzenej chuti, u nás bude s klobáskou. Dakujem za recept, stejne jako ten prvý aj tento ukladám :-)
Dobrý recept,krásne fotky aj postup.A tie medovníčky na záver...no paráda.Pozdravujeme a prajeme krásny víkend❤
Moj otec toto masko vola slabina.Same o sebe je uvarene ci upecene tuhe a zle sa zuje:-),ale jemnucko naklepane a naplnene chuti fantasticky.Vyborna kombinacia je na sposob slovenskych vtacikov :-) s bryndzou a obycajnou zelenou paprikou dusene na slaninkovo cibulkovom zaklade.Vyskusate? :-)
@klukovody ,moje obľúbené králičie mäsko..takto to musí byť vynikajúce,robila som už plnené králičie stehná..skvelé jedlo si navaril.-)
Väčšinou som polovičku mäsa zo slabín králikov vyhodila. Nikto ho okrem mňa nechcel jesť. Toto je pre mňa výborný recept, takto to skrútim a nebudú vedieť ani čo jedia. Len sa neprezradiť. Že je to chutné, o tom nepochybujem, ako všetky Tvoje recepty, ktoré som doposiaľ vyskúšala. Ďakujem.
Díky za fajn receptík, jednoduchý, klasický, chutný! Tiše závidím domácího králíka.
Vyzera to velmi lakavo a chutne. A ten pernikovy domcek je krasny
Ja tiež králičie mäso môžem, pre mňa ideálny recept. stačílo by mi naplniť len uhorkou a slaninkou. Králičie je suchšie mäso a slaninku si žiada ako soľ. A veľa koreňovej zeleniny k tomu, zmixované v šťave, balada. Výborné...Takto som minule pripravovala morčacie aj kuracie prsia a boli veľmi dobré. Pečené sa mi zdajú suché, nemám ich moc rada, takto upravené zjem.
Děkuji za nahlédnutí a jsem rád, že jsem mohl opět něčím přispět.
@Kukusiatko1507 ano vyzkouším a děkuji za radu. Všechny moc zdravíme a přejeme sílu a trpělivost a ať se všechno daří v přípravách Adventu.
1x haji
@Klukodvody no neviem, máme doma zajačiky ,ale toľko mäsa ??? skôr samé kostičky už keď je starší je tvrdé mäso dlhšie varím.Ale super hádam vyskúšam.
Taky mám to podivné maso,tento recept se mi líbí,tak vyzkouším :-) To maso vzniklo,když jsme porcovali králíky,u pečeného králíka se vždycky sní :-)