Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatararnilka 24. novembra 2017 o 15:14

    @Klukodvody tento recept sa mi tiež páči, práve pre ponechanie prirodzenej chuti, u nás bude s klobáskou. Dakujem za recept, stejne jako ten prvý aj tento ukladám :-)
    @zareaguj
  • jack - fotkajack 24. novembra 2017 o 16:16

    Dobrý recept,krásne fotky aj postup.A tie medovníčky na záver...no paráda.Pozdravujeme a prajeme krásny víkend❤
    @zareaguj
  • kikusiatko1507 - fotkakikusiatko1507 24. novembra 2017 o 19:18

    Moj otec toto masko vola slabina.Same o sebe je uvarene ci upecene tuhe a zle sa zuje:-),ale jemnucko naklepane a naplnene chuti fantasticky.Vyborna kombinacia je na sposob slovenskych vtacikov :-) s bryndzou a obycajnou zelenou paprikou dusene na slaninkovo cibulkovom zaklade.Vyskusate? :-)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 25. novembra 2017 o 17:39

    @klukovody ,moje obľúbené králičie mäsko..takto to musí byť vynikajúce,robila som už plnené králičie stehná..skvelé jedlo si navaril.-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmotyka 25. novembra 2017 o 18:25

    Väčšinou som polovičku mäsa zo slabín králikov vyhodila. Nikto ho okrem mňa nechcel jesť. Toto je pre mňa výborný recept, takto to skrútim a nebudú vedieť ani čo jedia. Len sa neprezradiť. Že je to chutné, o tom nepochybujem, ako všetky Tvoje recepty, ktoré som doposiaľ vyskúšala. Ďakujem.
    @zareaguj
     1x olinecka
  • používateľ nemá avatarhaji 25. novembra 2017 o 19:13

    Díky za fajn receptík, jednoduchý, klasický, chutný! Tiše závidím domácího králíka.
    @zareaguj
  • monty469 - fotkamonty469 26. novembra 2017 o 08:02

    Vyzera to velmi lakavo a chutne. A ten pernikovy domcek je krasny
    @zareaguj
  • marianne - fotkamarianne 26. novembra 2017 o 08:07

    Ja tiež králičie mäso môžem, pre mňa ideálny recept. stačílo by mi naplniť len uhorkou a slaninkou. Králičie je suchšie mäso a slaninku si žiada ako soľ. A veľa koreňovej zeleniny k tomu, zmixované v šťave, balada. Výborné...Takto som minule pripravovala morčacie aj kuracie prsia a boli veľmi dobré. Pečené sa mi zdajú suché, nemám ich moc rada, takto upravené zjem.
    @zareaguj
  • klukodvody - fotkaklukodvody 26. novembra 2017 o 12:34

    Děkuji za nahlédnutí a jsem rád, že jsem mohl opět něčím přispět.
    @Kukusiatko1507 ano vyzkouším a děkuji za radu. Všechny moc zdravíme a přejeme sílu a trpělivost a ať se všechno daří v přípravách Adventu.
    @zareaguj
     1x haji
  • olinecka - fotkaolinecka 29. novembra 2017 o 08:29

    @Klukodvody no neviem, máme doma zajačiky ,ale toľko mäsa ??? skôr samé kostičky už keď je starší je tvrdé mäso dlhšie varím.Ale super hádam vyskúšam.
    @zareaguj
  • veronika353 - fotkaveronika353 1. decembra 2017 o 17:45

    Taky mám to podivné maso,tento recept se mi líbí,tak vyzkouším :-) To maso vzniklo,když jsme porcovali králíky,u pečeného králíka se vždycky sní :-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist