Karotkový krém s agátovým medom

Andrej Časnocha
kuchár Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 27. februára 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Karotkový krém s agátovým medom Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

600 g
60 g
 podľa chuti
2 ks
30 g
20 g
 podľa chuti
 podľa chuti
20 g
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na masle opražíme nasekanú šalotku, pridáme očistenú pokrájanú karotku a med, opražíme a necháme skaramelizovať. Potom zalejeme vodou (lepšie je použiť zeleninový vývar), jemne osolíme a okoreníme, podľa chuti pridáme čili a pomarančovú šťavu a varíme domäkka.

  2. 2

    Keď je karotka mäkká, polievku prepasírujeme a dochutíme. Podávame s kyslou smotanou a môžeme pridať aj kúsok pomaranča.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist