Kapustnica s bravčovinou

Michal Hečko
šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum ****, 26. decembra 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Kapustnica s bravčovinouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
30 min
príprava
150 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Cibuľu opražíme na oleji dozlatista, vložíme drvenú rascu, poprášime cukrom a necháme skaramelizovať, pridáme pretlak a pokrájané pliecko, klobásu, opražíme, poprášime paprikou, vložíme vyžmýkanú a prekrájanú kapustu, rebro, bobkový list, zopár guľôčok čierneho korenia a prekrojené čili, zalejeme vodou a necháme variť.

  2. 2

    Hríby namočíme do studenej vody. Keď je rebro uvarené, vytiahneme ho, oberieme mäso a vložíme hríby a slivky, varíme ešte chvíľku, dochutíme soľou a ešte trochou mletého čierneho korenia. Navrch môžeme dať trochu kyslej smotany

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist