Kačacie prsia v omáčke z calvadosu fotorecept
Dušan Čatloch
šéfkuchár Kontakt wellness hotela**** v Starej Lesnej, 28. decembra 2018
šéfkuchár Kontakt wellness hotela**** v Starej Lesnej, 28. decembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kačacie prsia osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán asi 5–7 minút.
-
2
Uvarené zemiaky nakrájame na krížalky, sprudka opekáme na panvici s kačacím výpekom, dochutíme korením podľa vlastnej fantázie a chuti.
- 3
Jabĺčko zbavíme jadrovníka a nakrájame na mesiačiky.
- 4
Opražíme na masle, pridáme smotanu a calvados podľa vlastnej chuti. Necháme vyredukovať.
- 3
Diskusia k receptu