Jahodovo–pudingové rezy

redakcia - fotkaredakcia, 14. júla 2009

Suroviny

4 ks
100 ml
200 g
200 g
10 PL
1 l
3 ks
300 g
2 ks
2 ks
2 ks
500 g




Postup

  1. 1

    Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme múku s práškom do pečiva, olej, vodu a nakoniec vyšľahaný sneh z bielkov.

  2. 2

    Cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech upiecť doružova.

  3. 3

    Z mlieka, zlatých klasov a cukru uvaríme hustý puding a necháme ho vychladnúť. Po vychladnutí do pudingu zľahka zašľaháme kyslé smotany.

  4. 4

    Na upečené cesto poukladáme jahody a na ne rozotrieme celý pudingový krém. Na krém ďalej navrstvíme šľahačku a môžeme pridať aj vanilkový cukor. Koláč posypeme nastrúhanou čokoládou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia