Foto: jeery
Jeden z najchutnejších receptov na jahňacie kotlety.
4
porcie
porcie
90 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Pripravíme si všetky ingrediencie a jahňacie kotlety osolíme a popopríme.
-
2
Pripravíme si marinádu z červeného vína, černicové marmelády, worcestrovské omáčky, pokrájané cibule, prelisovaného cesnaku, olivového oleja a rozdrveného suchého rozmarínu. Kotlety marinujeme 12 hodín.
-
3
Marinované kotlety vložíme do remosky, prelejeme marinádou. Pečieme 60 minúť.
-
4
Prílohu si pripravíme z opraženej slaniny do ktorej pridáme pokrájaný pór na väčšie kúsky a podusíme kým nezmäkne.
-
5
Nad parou uvaríme brokolicu a zemiaky v vode.
-
6
Všetky uvarené suroviny spolu zmiešame.
-
7
A môžeme servírovať.
5*, kk.
Ked mas chut vyryvat,aspon to napis pravopisne spravne..... :-P