Jahňacie kotlety v marináde (fotorecept)
Autor receptu: jeery
Jeden z najchutnejších receptov na jahňacie kotlety.
4 porcie |
90 minút príprava |
60 minút na 180 °C |
Postup
- Pripravíme si všetky ingrediencie a jahňacie kotlety osolíme a popopríme.
- Pripravíme si marinádu z červeného vína, černicové marmelády, worcestrovské omáčky, pokrájané cibule, prelisovaného cesnaku, olivového oleja a rozdrveného suchého rozmarínu. Kotlety marinujeme 12 hodín.
- Marinované kotlety vložíme do remosky, prelejeme marinádou. Pečieme 60 minúť.
- Prílohu si pripravíme z opraženej slaniny do ktorej pridáme pokrájaný pór na väčšie kúsky a podusíme kým nezmäkne.
- Nad parou uvaríme brokolicu a zemiaky v vode.
- Všetky uvarené suroviny spolu zmiešame.
- A môžeme servírovať.