Jahňacie kotlety v marináde (fotorecept)

Autor receptu: jeery

Jeden z najchutnejších receptov na jahňacie kotlety.

4
porcie
90 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Postup

  1. Pripravíme si všetky ingrediencie a jahňacie kotlety osolíme a popopríme.
  2. Pripravíme si marinádu z červeného vína, černicové marmelády, worcestrovské omáčky, pokrájané cibule, prelisovaného cesnaku, olivového oleja a rozdrveného suchého rozmarínu. Kotlety marinujeme 12 hodín.
  3. Marinované kotlety vložíme do remosky, prelejeme marinádou. Pečieme 60 minúť.
  4. Prílohu si pripravíme z opraženej slaniny do ktorej pridáme pokrájaný pór na väčšie kúsky a podusíme kým nezmäkne.
  5. Nad parou uvaríme brokolicu a zemiaky v vode.
  6. Všetky uvarené suroviny spolu zmiešame.
  7. A môžeme servírovať.