Indické kura

jewa - fotkajewa, 11. novembra 2012
Indické kura
Foto: jewa
4-5
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks celé
2 ks
6 ks strúčikov
6 ks
1/2 lyžičky
3 ks
6 ks
1/2 lyžičky
1/2 lyžičky
1/2 lyžičky
6 ks
1 lyžička
150 g
1




Postup

  1. 1

    Kurča rozdelíme na menšie porcie, osolíme a na rozpustenom masle opečieme. Opečené porcie odložíme bokom a vo výpeku opečieme nakrájanú cibuľku a na plátky nakrájaný cesnak.

  2. 2

    Keď je cibuľka opečená, pridáme nakrájané paradajky. Po piatich minútach vmiešame jogurt a rozporcované kura vložíme späť do hrnca. Všetko podlejeme šálkou vody a pridáme koreniny. Zakryjeme pokrývkou a a dusíme kým nie je kura takmer mäkké.

  3. 3

    Nakoniec do hrnca ku kuraťu pridáme zemiaky a všetko spolu dusíme kým nie sú zemiaky mäkké a kým sa kura neoddeľuje pekne od kosti. Dolejeme ešte trochou vody ak je treba a dosolíme podľa potreby.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia