Hrášková polievka takmer RAW
Osviežujúca RAW polievka s teplou prílohou, hotová za desať minút po príchode z práce, navyše Vám dobije baterky.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 200 g čerstvý |
|
| 100 g mladá |
|
| 1 strúčik |
|
| 300 g |
|
| 1 ks |
|
| 1 PL |
|
| 100 g |
|
| 10 lístkov |
|
| 1/2 ČL |
|
| 1/2 ČL |
|
| 1/2 ČL |
|
| 1/4 KL |
|
| 1/8 KL |
|
| Rezance: | |
| 1 ks malá |
|
| 100 g fialová |
|
| 1 ks |
|
| 1/4 ČL |
|
| zo štvrť citróna |
|
| 1 ČL krémový |
|
| 1 ČL |
|
Postup
-
1
Začneme s prípravou rezancov: cviklu, mrkvu a kapustu si nastúhame na jemné rezance, ochutíme všetkými prísadami a v prípade že to chceme celé raw, je hotovo, ale ja som to celé 2 minúty orestovala na olivovom oleji, len tak prehriať, aby zeleninka zostala čerstvo chrumkavá.
- 2
Všetku suroviny na polievku zmixujeme na jemný krém. Ozdobíme fialovými rezancami a je to.
Tiež hrášková polievka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Opět kvalitná diskuze o hvězdách. Což se takhle raději podívat na obloze na Velký Vůz?
Polievka je raw a fialové rezance na nej nie