Hrášková polievka takmer RAW
Foto: luckaprima
Osviežujúca RAW polievka s teplou prílohou, hotová za desať minút po príchode z práce, navyše Vám dobije baterky.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
200 g čerstvý |
|
100 g mladá |
|
1 strúčik |
|
300 g |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
100 g |
|
10 lístkov |
|
1/2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/2 ČL |
|
1/4 KL |
|
1/8 KL |
|
Rezance: | |
1 ks malá |
|
100 g fialová |
|
1 ks |
|
1/4 ČL |
|
zo štvrť citróna |
|
1 ČL krémový |
|
1 ČL |
|
Postup
-
1
Začneme s prípravou rezancov: cviklu, mrkvu a kapustu si nastúhame na jemné rezance, ochutíme všetkými prísadami a v prípade že to chceme celé raw, je hotovo, ale ja som to celé 2 minúty orestovala na olivovom oleji, len tak prehriať, aby zeleninka zostala čerstvo chrumkavá.
- 2
Všetku suroviny na polievku zmixujeme na jemný krém. Ozdobíme fialovými rezancami a je to.
Tiež hrášková polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Opět kvalitná diskuze o hvězdách. Což se takhle raději podívat na obloze na Velký Vůz?
Polievka je raw a fialové rezance na nej nie