Hrášková polievka
Hrášková polievka

Hrášková polievka takmer RAW

luckaprima - fotkaluckaprima, 13. júna 2017

Osviežujúca RAW polievka s teplou prílohou, hotová za desať minút po príchode z práce, navyše Vám dobije baterky.

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

200 g čerstvý
100 g mladá
1 strúčik
300 g
1 ks
1 PL
100 g
10 lístkov
1/2 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1/4 KL
1/8 KL
Rezance:
1 ks malá
100 g fialová
1 ks
1/4 ČL
zo štvrť citróna
1 ČL krémový
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Začneme s prípravou rezancov: cviklu, mrkvu a kapustu si nastúhame na jemné rezance, ochutíme všetkými prísadami a v prípade že to chceme celé raw, je hotovo, ale ja som to celé 2 minúty orestovala na olivovom oleji, len tak prehriať, aby zeleninka zostala čerstvo chrumkavá.

  2. 2

    Všetku suroviny na polievku zmixujeme na jemný krém. Ozdobíme fialovými rezancami a je to.

Diskusia k receptu

haji
To je barvička, krásné foto, sliny se mi sbíhají, jsi šikulka, díky za receptík!
babav
Vyborny recept , krasne foto a nepochybne aj jedinečná chut tvojej letnej vitamínovej bomby.Vdaka za recept !

2x haji a ilusa
tiginko
samé dobré suroviny, určite by mi to chutilo. Ja to asi za 10 minút nezvládam, lebo veď očistiť všetky tie ingrediencie, ale u mňa si zabodovala. Čudujem sa @radox že ešte aj ty riešiš nejaké nepodstatné hviezdičky
petrkluc
@Radox1 (14.6.2017 16:36)

Opět kvalitná diskuze o hvězdách. Což se takhle raději podívat na obloze na Velký Vůz?
1x ilusa
hadik
Tak je to Raw alebo to nie Raw, teraz neviem.

Zaujímavé video z archívu TV Varecha