Hrachové ragú s cuketou a tekvicou
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 22. novembra 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 22. novembra 2018

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do osolenej vody dáme variť hrach s bobkovým listom. Keď bude mäkký, scedíme ho a opražíme na šalotke s olivovým olejom.
- 2
Pridáme nakrájanú tekvicu a cuketu, cesnak a bylinky bez kurkumy a podlejeme vodou tak, aby sa dusením vytvorila kašovitá konzistencia, ale zelenina musí byť chrumkavá a nerozvarená.
- 3
Na záver pridáme nastrúhnú mrkvu, zeler a kurkumu a prevaríme asi minútu. Odstavíme, okoreníme a pridáme čerstvé bylinky.
Tiež ragú:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu