Horúce kuracie štvrte fotorecept
Foto: kvakac
Je to momentálna myšlienka na chate, ako zužitkovať zvyšné suroviny pred odchodom. No odporúčam pripraviť veľa piva, alebo vína na hasenie ohňa v ústach.
porcie
príprava
na 180 °C
Suroviny
1000 g |
|
250 g extra pálivé |
|
3 ks |
|
8 strúčikov |
|
250 g (Hellmanns) |
|
300 ml |
|
|
|
1/2 KL |
|
1 KL domáca (kto chce) |
|
Postup
-
1
Cibuľu očistíme a nakrájame na pol mesiace. Cesnak očistíme a potom nastrúhame na malých okách. Feferónky zbavíme stopiek a krájame na polovice. Do nádoby dáme polovicu cibule, feferóniek a cesnaku.
-
2
Na to uložíme kuracie štvrte, okoreníme, osolíme.
-
3
A naložíme na to zvyšok cibule, cesnaku a feferóniek.
-
4
Polejeme kečupom po celej ploche. Nakoniec podlejeme čiernym pivom. Zakryjeme a dáme piecť do rúry na 180 °C na hodinu.
-
5
Potom sa na vás usmeje takáto dobrota.
-
6
Jeme to s chlebom a riadne zapíjame, pretože je to stále horúce aj keď to vychladne.
Krásný večer k vám!
Vďaka za komentár. Ako jedlo aj dezifencia je to dobré.
Skús kamarát oplatí sa. všetky choroby z tela zaženie. Štípalo to ako čert