Grilované kuracie mäso
Grilované kuracie mäso

Grilované kuracie kúsky s jarným šalátom

Jozef Lakatos
hlavný kuchár z Hostinca U čierneho psa v Komárne, 20. apríla 2020
Grilované kuracie kúsky s jarným šalátom
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

1 kg (krídla a dolné stehienka)
Marináda:
200 g
100 ml
2 PL
Jarný šalát:
300 g
200 g
100 g
100 g
200 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V miske vymiešame marinádu (soľ, mleté korenie, med, kečup, olej a grilovacie korenie). Do marinády vložíme kuracie krídelká a stehienka, premiešame a necháme 2 hodiny marinovať, môžeme aj celú noc. Ugrilujeme na rozpálenom grile z oboch strán.

  2. 2

    Jarný šalát: Ľadový šalát potrháme na väčšie kusy, paradajky, uhorky, cibuľu nakrájame na polmesiačiky, reďkovku na kolieska, kapiu na kocky a dochutíme ostatnými surovinami.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre