Komerčný recept
Suroviny
| 100 g |
|
| 320 g |
|
| 150 g |
|
| 90 g |
|
| 60 g |
|
| 60 g |
|
| 12 g |
|
| 60 g |
|
| 50 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Chleba 5 bochníkov: | |
| 500 g |
|
| 500 g |
|
| 1 ks |
|
| podľa potreby |
|
Postup
-
1
Z jemne nakrájanej cibule so slaninou nakrájanou na kocky pripravíme základ a opečieme ich do zlatista, pridáme paradajkový pretlak, restujeme, poprášime paprikou a zalejeme vývarom.
- 2
Nakrájame kyslú kapustu, zemiaky nakrájame na kocky a vložíme do základu, varíme do zmäknutia. Z múky a tuku pripravíme zápražku, ktorou polievku zahustíme.
- 3
Nakrájané huby orestujeme na panvici a pridáme do polievky, ktorú dochutíme. Majoránku pridáme až na koniec. Servírujeme v chlebových bochníkoch.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu