Foto: mecom
Komerčný recept
Suroviny
100 g |
|
320 g |
|
150 g |
|
90 g |
|
60 g |
|
60 g |
|
12 g |
|
60 g |
|
50 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chleba 5 bochníkov: | |
500 g |
|
500 g |
|
1 ks |
|
podľa potreby |
|
Postup
-
1
Z jemne nakrájanej cibule so slaninou nakrájanou na kocky pripravíme základ a opečieme ich do zlatista, pridáme paradajkový pretlak, restujeme, poprášime paprikou a zalejeme vývarom.
- 2
Nakrájame kyslú kapustu, zemiaky nakrájame na kocky a vložíme do základu, varíme do zmäknutia. Z múky a tuku pripravíme zápražku, ktorou polievku zahustíme.
- 3
Nakrájané huby orestujeme na panvici a pridáme do polievky, ktorú dochutíme. Majoránku pridáme až na koniec. Servírujeme v chlebových bochníkoch.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu