Drožďová nátierka fotorecept
Foto: gordonko
.... kedysi som droždie nemohol ani cítiť, dnes ho dokážem jesť Zobraziť celý popis.... kedysi som droždie nemohol ani cítiť, dnes ho dokážem jesť samotné ..... no ako drožďová nátierka je to lepšie a chutnejšie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
potrebné suroviny - nadrobno nakájané cibule, nadrobno nakájaná uhorka, vajcia, horčica, mlieko, olej, droždie, maslo a koreniny čierné korenie mleté, drvená rasca .... SOĽ NESPOMÍNAM úmyselne, lebo som sa dočítal, že bez nej je to zdravšie .... je na Vás či osolíte alebo nie
-
2
na rozpálenom oleji osmahneme nadrobno nakájanú cibuľu dosklovita, potom namrvíme droždie a miešame skoro do roztopenia - dáme preč z ohňa a ešte miešame na panvici - ono to pekne dojde
-
3
pridáme koreniny, horčicu, nadrobno nakájanú uhorku a mlieko a vrátime na oheň a všetko spolu dobre premiešame
-
4
následne pridáme vajíčka a miešame do zhustnutia
-
5
keď máme hotovo, odstavíme z ohňa, pridáme 1 - 2 lyžičky masla pre zjemnenie a vmiešame ho do masy, ktorú potom natierame na pečivo
-
6
DOBRÚ CHUŤ
Ďakujeme za upozornenie, vajcia sme medzi suroviny doplnili.
sú tam napísané v spodnom riadku ....... odpovedal by som Ti nato aj vtipom , ale asi by sa ,,VARECHA,, červenala ..... je trochu neslušný ...vďaka za koment
sú tam napísané v spodnom riadku ....... odpovedal by som Ti nato aj vtipom , ale asi by sa ,,VARECHA,, červenala ..... je trochu neslušný ...vďaka za koment
ĎAKUJEM
My tiež tak..
rozdiel len v tom-že mne to vonia
a tá chuť
božská..:-)