Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva PEREX, a. s. © 2009-2019.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Cestovanie po Slovensku
Ďakujem @farbuska . Naozaj je to jednoduché a chutné jedlo :) .
Áno, veľmi chutné, sýte jedlo, pripravil si ho excelentne :-) vďaka za pripomenutie. Poznám jeho prípravu aj v rúre, kde sa jednotlivé kusy prenesú na pečiacom papieri a obrátia sa na masťou vymazaný plech. Musíš byť veľmi obratný, pretože Zrazy sú "neposlušné" :-)
Odporúčam, určite budú chutiť.
Ďakujem. Máš pravdu, je to sýte jedlo, z tejto dávky sme sa najedli štyria a nikto si už po dupľu neprišiel :). O zapekaní zráz v rúre som ešte nepočul, to môžu byť ešte chutnejšie a kôrka na nich chrumkavejšia. Ďakujem za rozšírenie kulinárskych obzorov a určite to nabudúce vyskúšam aj takto. Určitá zručnosť pri príprave je potrebná, na druhej strane, ak sa to aj vzhľadovo nepodarí, tá charakteristická chuť ostáva.
Som rád, že som mohol inšpirovať. Slaninka môže ísť aj do vnútra, osamote alebo aj s bryndzou či iným obľúbeným syrom :) .Zrazy sú však rovnako dosť sýte samy osebe, takže aj bez náplne sa z nich dá dobre najesť.
Ešte som chcela napísať, ak budeš robiť zemiakové cesto, je dobré pridať 1-2pl zemiakový škrob, cesto sa menej lepí, vyskusaj nabudúce :-)
Keď som bola v Užhorode domáca pani mi povedala, daj Ukrajinke zemiaky a uvarí ti ticícoro jedáĺ, jej sa to aj akosi pekne rýmovalo.....