Foto: diabambulka
6
porcií
porcií
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji speníme očistenú a nakrájanú cibuľu, pridáme nastrúhanú mrkvu a nastrúhaný petržlen,prelisovaný cesnak a všetko spolu orestujeme a zalejeme vodou, osolíme a pridáme očistené a na kocky nakrájané zemiaky. Pridáme celé čierne korenie a varíme kým niesú hotové zemiačiky tak 20 minút. Potom dolejeme vody podľa potreby, dosolíme a zasypeme krupicou ( to je na zahustenie ). Varíme ešte 5 minút a na záver pridáme petržlenovú vňať. Ak by ste chceli obmenu tejto polievočky tak tam jednoducho namiesto zemiačikov zavarte krupicové haluštičky, tiež výborná a rýchla varianta.
- 2
Prajem dobrú chuť :-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu